Boek nu! Meditatie, ademhalingsoefening en mudra
Logo Niiraja

Nieuwsbrief

Meditatie, ademhalingsoefening en mudra

Afgelopen week heb ik tijdens de yogalessen mijn “meditatie kleuren” gebruikt. Hier krijg ik veel reacties op. Hoe leuk is dat!

Als yogadocent vind ik het fijn om meditaties, ademhalingsoefeningen en mudra’s te gebruiken.

Drie jaar geleden was ik op zoek naar een boek waar korte, maximaal 5 minuten, meditaties in staan. Volledig uitgeschreven, in verhaalvorm. Aangezien dat er niet is (zoals ik het graag wil) ben ik het zelf gaan schrijven. Het is een combinatie van meditaties, ademhalingsoefeningen en mudra’s in één boek met een korte en duidelijke uitleg waar je het voor kunt gebruiken. Wist je dat er vele mudra’s  en ademhalingsoefeningen zijn die je gezondheid bevorderen?

Het plan is om het boek in december het levenslicht te laten zien. Waarschijnlijk is dat niet haalbaar (streven is er nog steeds) maar het boek gaat er zeker komen!

Voor degene die afgelopen week mijn yogalessen hebben bezocht en geïnteresseerd zijn in de “meditatie kleuren”.
Voor degene die interesse hebben in mijn boek, hier alvast een voorproefje wat je zoal kunt verwachten.

GA NAAR MEDITATIE

Wil je meer weten over mijn boek of heb je interesse, neem dan contact met me op.