Boek nu! Niiraja | Mudra Yoga
Logo Niiraja

Nieuwsbrief

Mudra Yoga

Heb je last van gezondheidsklachten en wil je je weer vitaal voelen? Dan is Mudra yoga iets voor jou.

De Mudra yoga is bestemd voor iedereen die in het bezit is van handen en vingers. Beweging en oefeningen gaan vaak samen met sportieve activiteiten. Minder bekend is dat er ook oefeningen nodig zijn om het fysiologische proces en het samenspel van alle energiesystemen in banen te leiden. Bewegingsvormen en oefeningen zijn goed voor de preventie van ziekten. De oefeningen waarover we het hebben, kosten tweemaal daags telkens 5-10 minuten.

Een Mudra is een symbolische houding voor de handen en vingers. In de Indiase geneeskunde worden de Mudra’s onder andere gebruikt om op energetische, lichamelijke en psychische basis een evenwicht tot stand te brengen. Door de handen en vingers in een bepaalde positie te brengen, gaat de energie stromen, worden acupressuurpunten geactiveerd en komt het lichaam weer in balans. De handen zijn echter ook een indicator voor de levenskracht, de beweeglijkheid van de vingers staat voor de flexibiliteit van het lichaam.

Aanbod:
Privélessen Mudra yoga lessen afgestemd op jouw specifieke klachten. Deze privéles wordt gegeven in 4 wekelijkse lessen van 1 uur op een met jou te bepalen dag/tijdstip.

Voor wie:

  • Kinderen die leerproblemen hebben.
  • Oude mensen die niet veel beweging hebben.
  • Tijdens de yoga beoefening als extra stimulans voor betere energie doorstroming.
  • Mensen met gezondheidsklachten, die daarmee hun gezondheid bevorderen.
  • Allen die hun gezondheid in stand willen houden.

Resultaat:
Daar elk lichaam anders reageert op de Mudra’s is een resultaat lastig te bepalen. Als je elke dag de Mudra yoga toepast merk je vrij snel verschil in lichaam en geest. Afhankelijk van de duur dat je de gezondheidsklachten hebt, voel je na een aantal weken vermindering van klachten.

Prijs:
– 225,00 euro inclusief BTW

Waar:
Praktijk Niiraja
Praagsingel 612
3404 VN IJsselstein

Aanmelden, klik hier