Behandelingen

Er zijn diverse behandelingen mogelijk. Het ligt er aan wat je nodig hebt. Soms weet je dat, soms ook niet. Maak een afspraak en we kijken samen wat het beste bij je past. Alle behandelingen zijn 1 of 1,5 uur (€ 69,50 of € 95,-), met uitzondering van KEEP THE SPIRIT UP en WISE Therapie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorkom klachten

Als je nu geen tijd hebt om aandacht te besteden aan je gezondheid, is de kans groot dat je straks tijd vrij moet maken om ziek te zijn.
Onze gezondheidszorg is gericht op het behandelen van klachten. Er wordt vaak pas actie ondernomen als er al klachten zijn. Diverse klachten kunnen worden voorkomen door bewust bezig te zijn met gezondheid. Als je fysiek, emotioneel en geestelijk in balans bent, krijgen klachten en ziekten geen kans. Luister naar wat je lichaam nodig heeft en handel er naar.
Daar ieder persoon andere behoeften heeft, is het van belang om je eigen manier te vinden om in balans te blijven en om het vervolgens te integreren in je leefstijl. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden zoals yoga, voet- en vingerreflexologie.

 

 

 

Maak een afspraak