Handen, vingers, voeten en tenen

Handen, vingers, voeten en tenen

Vertellen een verhaal

Karakteranalyse, middels het lezen van handen, vingers, voeten en tenen, is een methode die je inzicht geeft in je gedrag, karakter, persoonlijkheid en hoe je op dit moment in het leven staat. Het draagt bij aan bewustwording en vergroten van zelfkennis. Van tijd tot tijd stil staan bij je dagelijkse gang van zaken en de keuzes die je maakt of wilt gaan maken, of je nog op de juiste koers zit.

De linkerhand is verbonden met ontvangen en vertegenwoordigt je gevoel, je innerlijke, wie ben je?

De wijsvinger van de rechterhand staat voor ambitie en laat zien hoe daadkrachtig je bent. Heeft een verbinding met de dikke darm en staat voor het tot je nemen in de breedste zin van het woord, van voedsel tot emoties van anderen. Zo zie je dus dat deze vinger grote invloed heeft op je spijsvertering.

Eelt is een vorm van afscherming, het niet willen voelen. Heb je eelt onder je grote teen? Dan heb je iets meegemaakt op gebied van liefde geven en/of ontvangen.

Een ronde top bij de grote tenen laat zien dat je op een vriendelijke manier communiceert en confrontaties liever uit de weg gaat. Wijst de vierde teen van de rechtervoet richting de grote teen? Dan houd je graag de controle.

Ben je nieuwsgierig wat jouw verhaal is?