Over

Niiraja


Gun jezelf het allerbeste!

Een klacht ontstaat niet van de een op de andere dag.

Er zijn meerdere gebeurtenissen aan vooraf gegaan. Waarschijnlijk viel de klacht u niet op, had u er weinig last van en/of zijn er meerdere klachten bijgekomen. Pas op het moment dat de klacht hinderlijk wordt en impact heeft op uw dagelijks leven, wordt er actie ondernomen.


Visie

Onze visie is het bevorderen van bewustwording en samenwerking, zowel tussen mensen als tussen de reguliere- en alternatieve gezondheidszorg waardoor een optimaal effect optreedt voor de wereldvrede en gezondheid.

Want ieder mens heeft het recht om vredelievend, gezond en vitaal door het leven te gaan.

Missie

  • Onze missie is mensen in contact te brengen met hun bewustwording door te luisteren naar lichaam, gevoel en hart. Hierdoor is er balans op fysiek, mentaal en emotioneel gebied om gezond, vitaal en gelukkig door het leven te gaan.
  • De verbindende schakel te zijn tussen de reguliere- en alternatieve gezondheidszorgcircuit om bewustwordingsproces in gang te zetten voor alle betrokken partijen waardoor het beste van beide werelden kan worden toegepast. 
  • Daarnaast het tastbaar maken van resultaten van de natuurgeneeskundige behandelingen om te integreren in de bestaande gezondheidszorg zodat het beschikbaar is voor ieder mens.
Ontmoet Annemieke Cornelisse
Annemieke Cornelisse
Natuurgeneeskundige therapeut, vingerreflexoloog en yogadocent
In de loop der jaren is de wereld drukker, individualistischer en materialistischer geworden. Het luisteren en handelen naar wat ons lichaam wil vertellen, is naar de achtergrond verdrongen.   Hierdoor raken we fysiek, emotioneel en geestelijk uit balans, waardoor gezondheidsklachten ontstaan.   Bij mij begon het met een onprettig niet

Reviews2019


Ik heb verschillende voetmassages mogen ondergaan, maar allemaal zijn ze heerlijk ontspannend. Soms worden je voeten “hard” aangepakt (als het nodig is), maar het is daarna zo heerlijk. Iedere voetmassage wordt nl. met een heerlijke ontspanningsmassage afgesloten. Dus voor welke massages je ook komt, je gaat er met heerlijk ontspannend voeten weer weg. Ik beveel het absoluut iedereen aan.

Helma

20182017


De voetmassages heb ik altijd als zeer ontspannen en relaxt gevoeld.! Had daarna ook meer energie en mijn voeten waren minder gevoelig. Kortom een echte aanrader!!!

Marianne

“RELAXEN, TIJD VOOR JEZELF OF MEER ENERGIE”

Verwen jezelf of een dierbare met een cadeaubon