Presentatie MieksBoekje 31 oktober 2019

De presentatie was een succes!

Presentatie MieksBoekje, Ademhalingsoefeningen, mudra’s en (geleide) meditaties

Donderdag 31 oktober 2019

19:00 – 21:00 uur

 

Waar gaat het over:
Kom tot bewustzijn en heel jezelf. We worden steeds bewuster en zoeken naar meer rust, ontspanning of we willen meer leven vanuit ons hart. Ademhalingsoefeningen, mudra’s en (geleide) meditaties kunnen hierbij helpen. Toe te passen voor jezelf of te leren aan anderen.

ERVAAR:
– De handmassage ter stimulering van de energiestroom.
– De werking van je energiesysteem (chakra’s, meridianen).
– Het effect van de ademhalingsoefeningen.
– De kracht van de mudra’s.
– De invloed van de (geleide) meditaties in verhaalvorm.
– De Yoga Nidra sessie voor ontspanning.

Over de auteur:
Annemieke Cornelisse is ademtherapeut, natuurgeneeskundig therapeut (reflexologie) en yogadocent. Vanuit haar eigen praktijk Niiraja ondersteunt ze mensen ter verbetering van gezondheid en leefstijl. Ze heeft haar kennis en ervaring samengebracht tot een boek met praktische oefeningen voor bewustwording, ontspanning en verminderen van (gezondheids-)klachten.

De presentatie:
De presentatie vindt plaats in het Pop-up atelier van Sylvia te Braake van Kunstig ART’s Community in de binnenstad van IJsselstein.

Het adres is:
Utrechtsestraat 37, 3401 CT IJsselstein(voormalige Hubo)

Annemieke Cornelisse zal hier op een unieke wijze haar boek presenteren en tevens signeren.

Sylvia te Braake houdt zich al jaren bezig met intuïtief schilderen. In haar atelier biedt ze ruimte om kunst en cultuur samen te laten komen. Nu heeft ze een pop-up galerie/atelier in de binnenstad van IJsselstein waar de gelegenheid zich aandient om de horizon nog meer te verbreiden. Met kunst van zowel professionals als amateurs. Met workshops met een kunstzinnige en creatieve inhoud tot zelfs een boekpresentatie.
Kunstzinnig bezig zijn is goed voor de welzijn van de mens. De boek presentatie van Annemieke past zeker binnen de kader van welzijn van de mens.

 

Boekgegevens:
MieksBoekje, Ademhalingsoefeningen, mudra’s en (geleide) meditaties – Kom tot zelfbewustzijn en heel jezelf is te bestellen via www.boekscout.nl

Verschijningsdatum: 21-06-2019
Aantal pagina’s: 284
ISBN: 9789463893954
Geïllustreerd: ja
Uitvoering: paperback
VERKOOPPRIJS: € 22,50
(inclusief kosteloze verzending in Nederland en België)