Vingerreflex

Vingerreflex

Vingerreflexologie is een methodiek die het levenspad, het karakter, de persoonlijkheid en het gedrag kan analyseren door het interpreteren van de vingers.

Deze methode kan worden toegepast om snel en effectief oude belemmerende emoties zoals  bezorgdheid, nervositeit, angst, irritatie, woede, schaamte, schuldgevoel, zelfmedelijden, eenzaamheid en verdriet te verwijderen.

Vingerreflexologie geneest geen ziektes, er wordt gezocht naar de belemmerende emotie waardoor het immuunsysteem is gaan falen en neutraliseren die emotie waardoor het lichaam zichzelf weer kan herstellen.

Het eerste zintuig dat wordt ontwikkeld in de baarmoeder is de tastzin. Dit gebeurt tegelijkertijd met het deel van de hersenen waar onze emoties worden geregeld. Hierdoor kun je dus middels je vingers het emotionele deel van je brein beïnvloeden. Daarna komen de andere zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven.

 

Een verkeerd verwerkte gebeurtenis met bijhorende emotie, vaak ontstaan in je jeugd, kun je je hele leven bij je dragen. Vaak zonder dat je het door hebt. Hierdoor raakt je immuunsysteem van slag wat uiteindelijk leidt tot gezondheidsklachten.

De vingers zijn zo krachtig dat het immuunsysteem kan worden herstelt waardoor ook lichamelijke en geestelijke klachten kunnen worden opgelost.

 

 

 

Door de aanraking van de vingers in combinatie met het oproepen van de herinnering aan de gebeurtenis met de nog aanwezige gevoelens en emoties in het lichaam, wordt de emotie geneutraliseerd. Vervolgens is het lichaam in staat zichzelf te herstellen.