Niiraja 10 jaar 4 oktober 2011 - 2021

Wie jarig is trakteert!
Leuk om terug te blikken op 10 jaar Niiraja.
Toen ik in 2011 Niiraja oprichtte, was ik bezig met de opleiding voetreflexzonetherapeut. Daarnaast werkte ik, met veel plezier, in de financiële dienstverlening.
Volg je hart, dat was en is wat ik voel als ik aan Niiraja denk.
In de beginperiode heb ik veel op beurzen gestaan, workshops gegeven en toch ook zoekende naar hoe ik het handen en voeten ging geven. Superlief alle goedbedoelde raad en adviezen van anderen, dank je wel daarvoor.
Toch je eigen hart volgen, maakt dat je succesvol bent.
Door ervaring, volgen van diverse opleidingen, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling ben ik gegroeid, is Niiraja gegroeid. Er waren leuke en niet leuke periodes en toch heb ik van elk moment genoten.
Voor mij is 10 jaar een mijlpaal. Fantastisch en daar wil ik jou voor bedanken want jij hebt hier een bedrage aan geleverd, en levert er nog steeds een bijdrage aan.
Vorig jaar mei ben ik gestart met de opleiding van WISE, een opleiding in bewustzijn. Ik ben dankbaar dat ik met de WISE-frequenties mag werken. Hierdoor is de kwaliteit van mijn behandelingen en de yogalessen die ik geef, naar een hoger level gegaan. En dit voel jij tijdens een behandeling of yogales.
Voor jou als klant, ligt er aankomende weken een presentje klaar bij je volgende afspraak. See you soon!
Namasté 🤍
Annemieke Cornelisse