Annemieke Cornelisse

Annemieke Cornelisse

Natuurgeneeskundige therapeut, vingerreflexoloog en yogadocent

In de loop der jaren is de wereld drukker, individualistischer en materialistischer geworden. Het luisteren en handelen naar wat ons lichaam wil vertellen, is naar de achtergrond verdrongen.

 

Hierdoor raken we fysiek, emotioneel en geestelijk uit balans, waardoor gezondheidsklachten ontstaan.

 

Bij mij begon het met een onprettig niet te benoemen gevoel. Ik luisterde niet naar mijn lichaam en ging maar door. Dat ik elke maand last had van migraine aanvallen, gooide ik op mijn hormonen en iedereen is toch weleens moe. Ik hield met moeite mijn tranen in als ik een verdrietig verhaal hoorde, ik werd onrustig als mij iets werd gevraagd en was van slag als ik het antwoord niet wist. Kortom mijn emoties had ik niet meer in de hand. Ook had ik moeite om me te concentreren. Mijn nek- en schouders waren constant gespannen waar ik dan weer hoofdpijn van kreeg. Ik had nergens meer zin in en ik begon me zelfs af te vragen wat er zo leuk is aan het leven. Ik ben ver over mijn eigen grenzen gegaan, was duidelijk uit balans, had langdurige stress en een burn-out als gevolg. Voetreflextherapie en zeker ook alle methoden en technieken die ik aanbied, hebben mij niet alleen van mijn klachten af geholpen maar het geeft mij ook fysieke, emotionele en geestelijke balans waardoor ik luister en handel naar wat mijn lichaam nodig heeft.

 

Werken vanuit passie vormt mijn basis.

 

Ik ben jaren werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van en de samenwerking met mensen. Vanuit interesse hou ik me bezig met gedrag en emoties, yoga en diverse vormen van natuurgeneeswijzen.

 

Meer informatie over gevolgde opleidingen en werkervaring op LinkedIn: Klik hier